пʼятниця, 03 березня 2017 22:01

Українка зняла кліп для номінанта "Ґреммі"

  Саша Самсонова зняла кліп для номінанта Греммі кадр з відео
Саша Самсонова зняла кліп для номінанта Греммі кадр з відео

Українська фотограф і режисер Саша Самсонова зняла кліп для номінанта на Греммі Крістофера Галланта, відомого під псевдонімом Gallant.
Самсонова створила відео на композицію Talking To Myself, повідомляє FW-Daily.

"Він співає так, що у всіх слухачів буквально частішає пульс. За день до зйомки з ним я вперше потрапила на його концерт, і розплакалася від надлишку емоцій. Саме такий ефект його голосу і його рухів мені хотілося передати з допомогою візуального ряду", - розповіла про свою роботу з Галантом Самсонова.

  Саша Самсонова зняла кліп для номінанта Греммі кадр з відео
Саша Самсонова зняла кліп для номінанта Греммі кадр з відео

Крістофер Галант, нова зірка американского R&B розпочав кар'єру в 2013 році. У 2014 він випустив альбом Zebra, а в 2016 - платівку Ology, яка була номінована на премію Греммі як Кращий альбом в жанрі сучасної міської музики.

Саша Самсонова народилася 31 травня 1991 року в Ужгороді. У 9 років разом з батьками переїхала до Києва. У 17 років зняла перші роботи для українського Harper's Bazaar. У 2010 році зняла проект журналу Pink "Жінки до 10 ранку" за участю українських зірок шоу-бізнесу. У 2013 році Самсонова зробила бекстейдж-фотосесію на зйомках кліпу Джон Ледженд "All of Me" з Кріссі Тейгена.

У 2014 році переїхала в Лос-Анджелес. Влітку 2015 відзняла фотосесію Кайлі Дженнер, присвячену її 18-річчя, а також стала режисером трьох кліпів групи Youthquaker. У вересні 2015 отримала премію Mercedes-Benz Fashion Prize як кращий фотограф сезону. У жовтні 2015 вийшла нова зйомка Кайлі Дженнер в пустелі від Самсонової, а в листопаді 2015 вийшов кліп Promised Имана Шамперта з Тейаною Тейлор, знятий Самсоновою.

Зараз ви читаєте новину «Українка зняла кліп для номінанта "Ґреммі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі