Ексклюзиви
четвер, 01 лютого 2018 11:33

Українець керуватиме сторінкою Depeche Mode у Facebook

Українець керуватиме сторінкою Depeche Mode у Facebook
Власник лейбла звукозапису Андрій Смирнов керуватиме Depeche Mode в Facebook. Фото - live.karabas.com

Власник лейбла звукозапису AbyShoMusic, який спеціалізується на вінілі, Андрій Смирнов один день адмініструватиме Facebook-сторінку британського гурту Depeche Mode. До обов'язків стане завтра, 2 лютого.
Фанати отримали змогу керувати офіційною сторінкою британців у Facebook в рамках проекту Takeover, який триває майже рік.

Андрій Смирнов стане третім українцем, який удостоївся честі бути адміністратором. Точний час початку появи постів поки невідомий.

"Будь-яка людина, якій це цікаво, може подати заявку. Я це зробив ще влітку. І раптом недавно вранці прийшов лист. Змішані почуття відчуваю. Два дня я писав, перекладав, робив фото. І в останній момент виявилося, що в описовий пост на сайт влазить лише 100 слів. І я все скорочував, переписував заново. Що це означає для мене, я не можу передати," - сказав Андрій Смирнов.

24 лютого 2017 року Depeche Mode на своїй сторінці в Facebook запустили проект Takeover - протягом року їхній офіційний акаунт потрапляє в розпорядження фанатів. Один день - один шанувальник. Кожен із щасливчиків розповідає про те, як він познайомився з творчістю групи і чому їх любить.

Зараз ви читаєте новину «Українець керуватиме сторінкою Depeche Mode у Facebook». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі