Ексклюзиви
пʼятниця, 26 січня 2018 10:40

"Спідниці мають бути трохи довшими" - у мережі обговорюють серіал "Школа"

"Спідниці мають бути трохи довшими" - у мережі обговорюють серіал "Школа"
Користувачі обговорюють новий серіал "Школа". Фото: Детектор Медіа

15 січня на каналі "1+1" відбулася прем'єра українського серіалу про підлітків "Школа". Телефільм підіймає проблеми цькування в школі, самогубства, ранньої популярності в соцмережах. Після виходу перших епізодів у мережі почалося жваве обговорення серіалу, повідомляє "Телекритика".

Самі школярі піддають сумніву використання в серіалі чистої української мови.

"Завтра в школу, а я не можу відірватися, – пише користувачка під ніком Mrs Khrom. – Але мені здається, що серіал був би кращим, якби у ньому був суржик, – так реалістичніше". "Там уже присутній суржик у деяких місцях. Як на мене, це зайве, оскільки чиста українська мова набагато милозвучніша і приємніша на слух", – відповідає її співрозмовниця.

На думку користувачів, неправдоподібний вигляд має шкільна форма, яку вдягають герої серіалу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сюжет серіалу "Пуститися берега" переказали у хвилинному ролику

"Я вчуся в 11 класі. Оскільки в серіалі теж 11 клас, можу сказати, що форма – це щось, – пише в мережі Катерина. – Що вона є, що її немає. На мій погляд, спідниці потрібно було зробити трохи довшими". "Народ, у якій школі ви бачили, щоб всі дівчатка ходили в міні-спідницях і на підборах?!" – обурюється інший коментатор.

Також відзначають, що вчителі виглядають на екрані переконливо. Багато глядачів "Школи", яку дивляться не тільки підлітки, а й їхні батьки, пишуть, що такий серіал потрібен.

"У цьому віці все буває - і сварки, і спроби самогубства, тому серіал вчить не бути такими", "Я вважаю, що він відкриє очі батькам на шкільну реальність! Може, він підштовхне батьків частіше виходити на контакт зі своїми дітьми", "Дивлюся, оскільки більше цікава психологічна сторона дітей, бо у мене син такого віку", - пишуть глядачі серіалу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У найгірших традиціях тоталітаризму": британське видання розкритикувало заборону "Смерті Сталіна"

За сюжетом серіалу "Школа", бізнес-леді Катя дізнається, що її донька намагалася покінчити життя самогубством. Щоб бути ближче до доньки, вона йде працювати вчителькою економіки. Тоді ж до навчального закладу приходить новий викладач англійської - колишній адвокат і син директора - Алекс. У нього є наречена, яка живе у США, але раптом між ним та Катериною промайнула іскра.

Зараз ви читаєте новину «"Спідниці мають бути трохи довшими" - у мережі обговорюють серіал "Школа"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі