Ексклюзиви
пʼятниця, 22 січня 2021 15:20

У захисних костюмах на Щекавиці: гурт Go-A представив новий кліп

У захисних костюмах на Щекавиці: гурт Go-A представив новий кліп
За сюжетом, зібравшись на київській горі Щекавиця у захисних костюмах музиканти провели своєрідний обряд закликання весни. Фото: instagram.com/go_a_band

Український електрофолкгурт Go-A, який представлятиме Україну на Євробаченні 2021 в Роттердамі, опублікував новий кліп.

Фольклор Полісся надихнув учасників створити відео на пісню "Шум". Представляючи її в соцмережах, вони назвали композицію "маніфестом у формі музичного бачення предків про світобудову".

"Додали трохи дарктехностайлу й отримали нову форму давнього магічного обрядодійства. Символічно "водимо шум", як потребу в об'єднанні заради спільної мети. Разом ми можемо все - пам'ятаймо про це та не забуваймо цінувати те, що маємо", - написали вони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Eminem несподівано випустив другу частину нового альбому

За сюжетом, зібравшись на київській горі Щекавиця в захисних костюмах, музиканти провели своєрідний обряд закликання весни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучий Євробачення розповів, чи відбудеться конкурс 2021 року

Уперше за 15 років на Євробаченні прозвучить українськомовна пісня. Гурт Go-A виступить 18 травня в 1-му півфіналі Євробачення, який проходитиме в Роттердамі, Нідерланди.

Зараз ви читаєте новину «У захисних костюмах на Щекавиці: гурт Go-A представив новий кліп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі