четвер, 30 січня 2020 17:31

У стилі GTA: Alyona Alyona в новому кліпі танцює брейк на даху "Жигулів"

У стилі GTA: Alyona Alyona в новому кліпі танцює брейк на даху "Жигулів"
У новому кліпі Alyona Alyona постає в ролі персонажа культової гри GTA

Українська реперка Alyona Alyona представила новий кліп на пісню "Дикі танці", він став першою роботою співачки 2020 року.

У новому кліпі Alyona Alyona постає в ролі персонажа культової гри Grand Theft Auto (GTA) та їздить на жовтих "Жигулях" порожніми вулицями спальних районів.

Заїхавши в один із дворів, артистка влаштовує дикі танці в стилі брейк на даху власної машини. До неї приєднуються інші персонажі гри — продавчиня в блузі з леопардовим принтом і робочому синьому фартуху, майстер взуття, дівчина за лотком із фруктами, гопники на "кортах" і навіть бездомні коти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британський співак Zayn презентував кліп, який знімали в Києві

Антураж доповнюють хаотично забудовані панельні будинки, калюжі у вибоїнах асфальту, білборд "З днем народження", продуктовий ларьок з пивом і морозивом, кіоск "Ремонт взуття".

"Пройшла місію "Дикі танці". Друзі, пропоную вам відірватись від сірих буднів і влаштувати собі дикі танці! Дивіться новий кліп на моєму ютуб-каналі", – написала реперка.

Автором і режисером кліпу є Анна Велосіпедова, яка працювала з The Elephants, MamaRika і Brunettes Shoot Blondes.

Українська реперка Alyona Alyona потрапила до переліку 50 артистів, на які покладають сподівання 2020 року. Alyona Alyona визнали зіркою, яка руйнує стереотипи на міжнародному рівні. Відповідний рейтинг опублікувала газета The Guardian.

Зараз ви читаєте новину «У стилі GTA: Alyona Alyona в новому кліпі танцює брейк на даху "Жигулів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі