четвер, 30 січня 2020 15:58

Британський співак Zayn презентував кліп, який знімали в Києві

Британський співак Zayn презентував кліп, який знімали в Києві
У кліпі використали маски українського бренду Bob Basset. Фото: Bob Basset

Британська поп-зірка Zayn презентував новий кліп на пісню Flames (Вогонь) , який знімали в Києві. Він став першим релізом виконавця після майже піврічної паузи.

Zayn записав його разом із попсоулспіваком Jungleboi, голландським музичним продюсером і діджеєм R3HAB.

Зйомки кліпу проходили 31 жовтня та 1 листопада в Києві, таємно. Локації - Національна бібліотека імені Вернадського та недобудований Дарницький вокзал. Режисером кліпу став один із топових кліпмейкерів Френк Борін, співрежисеркою — його дружина Іванна. Борін знімав кліпи з Робертом Земекісом, Стівеном Спілбергом, Red Hot Chili Peppers, Eminem, Duran Duran, Backstreet Boys, Bon Jovi.

Тизер до відеороботи виставили на офіційній сторінці виконавця в Instagram. За два дні він набрав 3 млн переглядів.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Zayn Malik (@zayn)

Кліп на YouTube менш ніж за годину зібрав понад 100 тис. переглядів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки у прокаті зібрала стрічка "Мої думки тихі"

На відео з'явилися маски української арт-студії Bob Basset. Її роботи цінуються у світі та регулярно з'являються в кліпах і кіно. Дві маски — Steam Vibes та Loudspeaker Master, виконані зі шкіри та декоровані латунними деталями, — є виразною частиною образів вартових.

"Коли ми зустрілися в Києві, Френк розповів мені, що деякий час уже знає про наші маски від своїх приятелів із Лос-Анджелеса. Він роздивився наші роботи й вирішив, що було б чудово попрацювати з Bob Basset. Але для нас є найціннішим та найважливішим те, що, коли Френк познайомився з ними наживо, взяв до рук, побачив через камеру, він залишився задоволеним", — розповідає про знайомство співзасновник арт-студії, художник Сергій Петров.

Оцінити та обговорити призначення нової голови Державного агентства України з питань кіно зможемо після перших її кроків на посаді. Про це Gazeta.ua розповідає журналіст, кінокритик Ярослав Підгора-Гвяздовський.

Зараз ви читаєте новину «Британський співак Zayn презентував кліп, який знімали в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі