пʼятниця, 27 грудня 2019 14:21

KAZKA випустила новий альбом і показала архівне відео

KAZKA випустила новий альбом і показала архівне відео
Новий альбом є логічним продовженням першої платівки KARMA . Обидва несуть мотиви індійської філософії

Сьогодні, 27 грудня, гурт KAZKA випустив свій другий студійний альбом NIRVANA. Його, як розповіли музиканти, присвятили раптовому, але бурхливому як стихія коханню.

Музиканти представили новий хіт з альбому – пісню "Випадок?".

Відео з піснею "Випадок?" починається з нарізки архівних кадрів, на яких зображена солістка KAZKA Олександра Зарицька в дитинстві.

Новий альбом є логічним продовженням першої платівки KARMA . Обидва, як в треках, так і назвах несуть мотиви індійської філософії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Jamala та alyona alyona зняли кліп про хейтерів

Перший альбом розказував про причини та наслідки у вигляді серцевих страждань ліричної героїні. Тоді як, NIRVANA — це звільнення. В піснях альбому гурт переосмислює одномоментне, щоб пізнати нірвану, стан абсолютного спокою.

У новий альбом увійшло 10 треків, які по ритміці відрізняються від попереднього релізу більш танцювальним ухилом. Деякі з них вже були представлені раніше, є і нові: "Випадок?", "Колишні", "Zemna", "Палала", "Мало", "Літаки", "Твоєї крові", "Чуйні", "Грай" та "Пісня Сміливих Дівчат".

"Ласкаво просимо у нашу NIRVANA. Тут на вас чекають 10 історій про кохання. 10 чесних розповідей про боротьбу із власними страхами, соромом, 10 одкровень. Ми відкрили вам наші серця, щоб віднайти нашу NIRVANA",- такими словами KAZKA презентувала альбом.

Новий альбом KAZKA презентує в Києві 4-го березня 2020 року. Це буде найбільший концерт в історії гурту. Він відбудеться в Палаці Спорту.

Українську групу KAZKA розкритикували за надмірно сексуальний кліп, режисером якого виступив популярний кліпмейкер Алан Бадоєв. На офіційній сторінці групи в Instagram опублікували тизер відео на пісню "Палала" з нового студійного альбому Nirvana.

Зараз ви читаєте новину «KAZKA випустила новий альбом і показала архівне відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі