субота, 23 січня 2021 08:05

У серіалі на Netflix покажуть отруєння Бандери та Ющенка

У серіалі на Netflix покажуть отруєння Бандери та Ющенка
На стримінговой платформі Netflix стартував показ нового американського серіалу "Мистецтво шпигунства" (Spycraft) про секретних агентів, складні прилади і технології, що стали незамінним інструментом в шпигунських іграх. Фото: Decider

На стримінговой платформі Netflix вийшов документальний серіал "Мистецтво шпигунства" (Spycraft).

"У деяких секретних місіях метою є не інформація, а вбивство, і шпигунські агентства використовують смертельні токсини для знищення ворогів", - йдеться в описі серії.

Другий епізод серіалу називається "Смертельні отрути" (Deadly Poisons). Більша частина серії відведена радянським і російським спецслужбам. Детально описується, як офіцер КДБ Богдан Сташинський отруїв спочатку Ребета, а потім Бандеру газоподібним ціанітом. Крім того показали, як Ющенка запросили на вечерю спецслужби і отруїли супом, в якому був діоксин.

Усього серіал має 8 серій, кожна по 29-38 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Москалі з пісень Віктора Цоя зробили зброю

На Netflix уперше вийшла стрічка з українським дубляжем - американський науково-фантастичний фільм "Поза дротом". Зйомки проходили в Будапешті, за сюжетом події відбуваються в Україні. 2036-го проросійські терористи напали на Київ. США надсилає українцям підмогу: миротворця та робота-військового, за сюжетом. У стрічці можна помітити вивіски та написи "Крим – це Україна!" та "Слава Україні!".

Зараз ви читаєте новину «У серіалі на Netflix покажуть отруєння Бандери та Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі