субота, 20 лютого 2021 00:45

У продовженні "Секс і місто" не буде головного чоловіка серіалу

У продовженні "Секс і місто" не буде головного чоловіка серіалу
Кріс Нот та Сара Джессіка Паркер втілила пару у серіалі "Секс і місто". Виходив з 1998-го по 2004 рік, зараз знімають продовження. Фото: Pinterest

Телеканал HBO знімає продовження серіалу "Секс і місто". У ньому не буде персонажа Містера Біга, коханого головної героїні Керрі Бредшоу. Його втілював Кріс Нот.

Також не буде Девіда Ейгенберга, який зіграв Стіва Бреді, партнера іншої героїні - Міранди Гоббс.

Раніше стало відомо, що в четвірці головних героїнь не вистачатиме Саманти. Її грала Кім Кетролл. Героїню замінять двома новими.

Продовження серіалу отримало назву And Just Like That, дослівно "А потім".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли, які серіали соромно дивитися з батьками

"Для Керрі, у якої немає сім'ї, крім друзів, що змінилося в професійному плані? Як всі політичні зміни позначаться на ній? Вона досі веде власну колонку? Написала ще більше книг? Записує подкаст? Що для неї означає мода сьогодні?.. Покладаю великі надії на сценаристів, які все це збираються досліджувати", - розповіла подробиці сюжету актриса Сара Джессіка Паркер, яка зіграла Керрі.

Американський серіал "Секс і місто" перезапустять. Виходитиме на стрімінговому сервісі HBO. Знімуться майже всі акторки, які грали в оригінальному телешоу: Сара Джессіка Паркер, Крістін Девіс та Синтія Ніксон. Окрім Кім Кетролл. Сара Джессіка Паркер пояснила, чому Кетролл не зніметься в продовженні культового серіалу.

Серіал виходив з 1998-го по 2004 рік. Має 6 сезонів та 2 повнометражні стрічки. Дія розгортається в Нью-Йорку і розповідає про життя 4 подруг у віці "за 30". Вони вільно обговорюють питання сексу, кохання та кар'єри. Ці бесіди з подругами надихають одну з них, журналістку Керрі Бредшоу, писати колонку в газеті.

За словами Синтії Ніксон, серіал зумів зробити революцію щодо стереотипів. Усім актрисам було більш як 30 років. Сюжет пропагував думку, що жінки думають не тільки про заміжжя, а й про секс та просто насолоду від життя.

Зараз ви читаєте новину «У продовженні "Секс і місто" не буде головного чоловіка серіалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі