середа, 17 лютого 2021 18:01

Розповіли, які серіали соромно дивитися з батьками

Розповіли, які серіали соромно дивитися з батьками
Ірландський серіал "Нормальні люди" розповідає про стосунки сором'язливої школярки Мар'янн Шерідан та найпопулярнішого хлопця школи Коннелли Уолдрона. Фото: BBC.

Британська компанія OnBuy відібрала серіали, які не підходять для сімейного перегляду. Спитали у 3255 користувачів, які серіали найважче дивитися з батьками.

Перше місце посів ірландський серіал "Нормальні люди" для сервісу Hulu. Розповідає про популярного серед дівчат старшокласника та його відносини з сором'язливою ученицею. Має забагато відвертих сцен сексу. За основу взяли книгу письменниці Саллі Руні.

Друге місце - "Бріджертони", рекордсмен за переглядами на Netflix. Йдеться про 4 братів і сестер, які почали життя у вищому світі Лондону XIX ст. Костюмовану драму зняли за романами Джулі Квін. Стали популярні завдяки поєднанню атмосфери книг Джейн Остін та відвертого опису сексу.

Повний список серіалів:

1. "Нормальні люди"

2. "Бріджертони"

3. "Помаранчевий – хіт сезону"

4. "Статеве виховання"

5. "Гра престолів"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У прокат виходить фільм від творця серіалу "Спіймати Кайдаша"

6. "Великий рот"

7. "Переростки"

8. "Поза"

9. "Це гріх"

10. "Скінс"

11. "Ейфорія"

12. "Таємний щоденник дівчини за викликом"

13. "Ти"

14. "Американська історія жахів"

15. "Погань"

16. "Подруги"

17. "Ненаситна"

18. "Іноземка"

19. "Секс і місто"

20. "Кінець ***го світу"

Українська антипремія "Золотий хрін" визначила найгірший опис сексу в українській літературі. Переміг Андрій Любка з романом "МУР".

"Обрали сцену з однією з персонажок – Міленою, яка працює в штабі місцевої демократично-європейської партії Ужгороду, що просуває на виборах мера місцевого контрабандиста. Задля того, аби тр*хнути Мілену, молодий письменник готовий навіть проголосувати за цього г*ндона", - йдеться в Facebook антипремії.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли, які серіали соромно дивитися з батьками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі