пʼятниця, 27 квітня 2012 17:23

У першому відео оновлених "Гайдамаків" знявся Дмитро Корчинський

У першому відео оновлених "Гайдамаків" знявся Дмитро Корчинський

Гурт "Гайдамаки" оновився і змінив назву. Соліст групи Олександр Ярмола почав сольну кар'єру, решта учасників створили нову - "Kozak System". Зараз тривають зйомки їхньої першої відеороботи.

"Ярмола (екс-соліст гурту — ред.) без дозволу зареєстрував на себе ім'я "Гайдамаки". Але від них тільки гола назва залишилась. Всі колишні "гайдамаки", окрім нього — тепер "Kozak System". Козак — це символ чоловічого начала в нашій культурі. Козак — це чоловік з великої літери, світлий воїн. Своєю поведінкою й піснями доводимо, що такі існують і досі. Не будемо нікого бити, але музика буде. Показуватиме молодим, куди прямувати, як цікаво можна прожити життя. Не тільки з огляду на орієнтири "гроші і влада". Зараз знаходимося на березі Дніпра, в селі Стайки. Працюємо над новим відео. Дуже красиві місця тут, містичні. Крім того, пощастило з погодою", - розповів акордеоніст гурту Іван Леньо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лідер "Гайдамаків" випустить сольний альбом

Знімають відео на пісню "Шабля".

"Музику написали ми, слова - Дмитра Лазуткіна. Спеціально для нас написав її. В сюжеті відео три сили: перша — козацька система, друга - світлий воїн, третя — темний воїн. В кінці світлий воїн переможе темного, звичайно. Світлого грає Валерій Чоботар — голова тернопільської общини "Free fight". Темного — відомий соціолог і одіозна особистість - Дмитро Корчинський. Презентуватимемо його через 2 тижні. Також відбудеться презентація нового сайту й пісень. Зараз йде повне оновлення гурту", - зазначив музикант.

Зараз ви читаєте новину «У першому відео оновлених "Гайдамаків" знявся Дмитро Корчинський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі