вівторок, 11 серпня 2015 16:12

У новому сезоні "Гри престолів" з'явиться юний Нед Старк

У новому сезоні "Гри престолів" з'явиться юний Нед Старк

У шостому сезоні серіалу "Гра престолів" покажуть юного Неда Старка. Як повідомляє Watchers on the Wall, глядачі побачать героя тільки у флешбеках.

В одній зі сцен персонаж буде битися на мечах. Інші деталі поки невідомі.

За інформацією видання, зараз канал HBO проводить кастинг на цю роль. Найбільш вірогідний кандидат - 13-річний британський театральний актор Себастьян Крофт (Sebastian Croft). Керівництво HBO поки не підтвердило цю інформацію.

Як пояснює Watchers on the Wall, Крофт — досвідчений артист, він грав в декількох лондонських театрах і брав участь у театральних турне. Зокрема, Крофт виконав головну роль в мюзиклі "Секретний щоденник Едріана Моула" по книзі Сью Таунсенд.

Неда Старка в "Грі престолів" зіграв британець Шон Бін. В дев'ятої серії першого сезону його герою відрубали голову, після чого він більше не з'являвся в серіалі.

Шостий сезон стартує на HBO навесні 2016 року. Продюсери планують обмежитися вісьмома сезонами.

Телесеріал "Гра престолів", заснований на серії романів Джорджа Мартіна "Пісня Льоду і Полум'я". Перша книга циклу вийшла в 1996 році. В квітні 2011-го канал HBO запустив серіал, кожен сезон якого приблизно відповідає одній або двох книгах. Проект є одним з найбільш великобюджетних на телебаченні і найдорожчим в жанрі фентезі. Телеверсія "Ігри престолів" двічі номінувалася на премію "Еммі" і отримала нагороду "Х'юго" за кращу постановку.

 
Зараз ви читаєте новину «У новому сезоні "Гри престолів" з'явиться юний Нед Старк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі