середа, 21 листопада 2012 12:47

У новому серіалі Х'ю Лорі гратиме пірата на прізвисько Чорна Борода

Автор: Фото: hollywoodreporter.com
 
Британський актор Х'ю Лорі зіграє знаменитого англійського пірата Едварда Тіча на прізвисько Чорна Борода у новому американському серіалі "Череп і кістки" (Crossbones).

Канал NBC збирається випустити десять серій, заснованих на книзі американського письменника Коліна Вударда "Республіка піратів", яка оповідає про розквіт морського піратства в 17 столітті.

За сюжетом Чорна Борода керує зграєю беззаконників на одному з Багамських островів. Дії його банди представляють серйозну загрозу для мореплавців і торгівлі між країнами, тому скоро до Чорної Бороді посилають найманого вбивцю Тома Лоу. Але чим ближче він підбирається до Чорної Бороді, тим більше його приваблює піратське життя.

Автором сценарію і одним з продюсерів нового серіалу буде творець "Лютера" Ніл Кросс.

Роль в "Crossbones" поверне Х'ю Лорі на телеекрани після завершення серіалу "Доктор Хаус", який йшов цілих вісім років і приніс Лорі дві премії "Золотий глобус" (в 2006 і 2007 роках) і цілих шість номінацій на премію "Еммі".

Зараз ви читаєте новину «У новому серіалі Х'ю Лорі гратиме пірата на прізвисько Чорна Борода ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі