пʼятниця, 15 лютого 2013 10:05

У новій збірці короткометражок покажуть 8 історій про кохання в Парижі з Доктором Хаусом та зомбі
7

Sandrine
Фото: Фото: arthousetraffic.com
Catharsis
Groove your life
Il faut qu'on parle
It is miraculhouse

У продовженні Дня Закоханих в кінотеартах показуватимуть кращі короткометражки про романтичний Париж.

"Магічний Париж" - це збірка восьми кіноновел про різноманітне та дивне кохання від "Артхаус Трафік", приготована спеціально до Дня Святого Валентина. Відкриває добірку комедія "Катарсис" - про режисера, який опинився в одному зі своїх фільмів. "Любов навпаки" - історія про акторів, які в житті ненавидять один одного, але змушені грати кохання на екрані, комедія "Неймовірний доктор Хаус", що оповідає про пацієнтку, яка бажає побачити лікаря "з телевізору".

Катарсис

Французька фантастична комедія Седріка Прево, яка отримала Гран-прі журі uniFrance на Каннському МКФ. Дуже вразливий молодий режисер, прокинувшись посеред ночі, усвідомлює, що знаходиться в одному зі своїх фільмів. Камера слідує за ним і йому все важче відрізнити реальність від знімального майданчика...

Кохання всупереч

П'ятихвилинна стрічка Фредеріка Мураротто про закоханих Луї та Мелані. Їм платять за те, що вони розігрують кохання. Але насправді актори терпіти одне одного не можуть.

Groove your life

Фільм Вінсана Буржевіна та Франка Лебона. "Всього за 2,5 євро в хвилину ми позбавимо вас від депресії і неврозів, куріння і невпевненості в собі, налагодимо особисте життя, виправимо самооцінку і стосунки в колективі. Телефонуйте нам! Ви знову відчуєте смак повного життя!" - звертаються автори до глядачів.

Маємо поговорити

Режисер Рафаель Кінсі розказує, що трапляється, коли люди розлучаються без усякої причини, просто щоб спробувати "щось нове" і власне як повідомити про таке рішення.

Неймовірний Доктор Хаус

Стефан Фресс пофантазував на тему як хвора мати головного героя просить, щоб її відвідав доктор Хаус. Цьому проханню неможливо відмовити, і Крістоф відправляється на пошуки двійника.

Сандрін

Сандрін з'ясовує, що нову сусідку, немолоду пані, також звуть Сандрін. Вона готова на шантаж, аби тільки старенька змінила своє ім'я. Фільм Тібальта де Монтале.

Апельсини

Режисер Яннік Пешеран-Мольекс розказує, що на березі Сени можливі неймовірні зустрічі, які суперечать навіть законам фізики.

Мій милий Зомбі

Режисер Жером Женевре населив Париж зомбі і останні з виживших людей намагаються врятуватися. Аврора тим часом переживає роман з одним із Них.

Зараз ви читаєте новину «У новій збірці короткометражок покажуть 8 історій про кохання в Парижі з Доктором Хаусом та зомбі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі