Ексклюзиви
середа, 23 травня 2018 09:19

"У нас якась нездорова конкуренція, багато агресії" - Mеловін про Євробачення

"У нас якась нездорова конкуренція, багато агресії" - Mеловін про Євробачення
MELOVIN висловився про "Євробачення". Фото - Уніан

Співак MELOVIN, який представляв Україну на Євробаченні-2018 у Португалії розповів, що один і той самий захід проходить у країнах зовсім по-різному. Якщо ж у Португалії Євробачення - це безтурботне свято, то в Україні - "Веселі старти" з нездоровою конкуренцією. Головною причиною цього співак назвав різницю в менталітетах, повідомляє "Обозреватель".

"У нас - більше нервів, якоїсь тисняви. У нас - якась нездорова конкуренція, багато агресії. Там це відбувається по-іншому. Це просто свято. Всі щасливі, веселяться, відпочивають, займаються музикою і пишаються цим - їм добре. У нас це - "Веселі старти": місце, місце і більше нічого. А де ж кайф від музики?" - каже артист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможниця Євробачення потрапила в скандал

При цьому MELOVIN наголосив, що питання українського менталітету не є питанням часу, "так все буде залишатися завжди".

Співак Меловін, який цьогоріч представив Україну на Євробаченні і посів 17-те місце, розповів, як оцінює результати конкурсу. Професійне журі поставило учасника від України на останню 26-ту позицію, віддавши 11 балів. За результатами глядацького голосування Меловін був 7-м.

Зараз ви читаєте новину «"У нас якась нездорова конкуренція, багато агресії" - Mеловін про Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі