вівторок, 22 травня 2018 14:09

Переможниця Євробачення потрапила в скандал

Переможниця Євробачення потрапила в скандал
Голландський державний телеканал BNNVARA висміяв переможницю Євробачення-2018. Фото: Тimes of Israel

Голландський державний телеканал BNNVARA випустив у ефір передачу The Sanne Wallis Show. У ній висміяв переможницю Євробачення-2018, ізраїльтянку Нетту Барзілай.

У програмі комік Санні Воллес Де Фриз пародіює співачку, використовуючи всі існуючі кліше про Ізраїль. Про це передає Тimes of Israel.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможниця Євробачення відмовилась їхати з концертом у Росію

"У нас тут вечірка намічається, ви прийдете? У мечеті Аль-Акса, яка все одно пустує. Дивіться, як тут красиво! Я кидаю бомби, Ізраїль знову переможець, веселощі тривають вже 70 років. Ні, палестинців не буде - їм вхід заборонений . Я на них полюю..." - співає пародистка.

"А якщо вечірка провалиться, переконайтеся, що ваші грошики в посольствах, ваші долари і центи, ваші фонди, ваші дзень-дзень і цок-цок..." - продовжила Санні Воллес Де Фриз.

Це шоу привернуло увагу місцевого Центру інформації та документалістики Ізраїлю (CIDI). Моніторять антисемітські та антиізраїльські інциденти в Нідерландах.

"Почали з Ізраїлю, а чим закінчили? Євреї та гроші. Ви себе видали, BNNVARA - як цікаво, як цікаво..." - такий запис опублікована на сторінці цієї організації у Twitter.

Прем'єр-міністр Ізраїля 68-річний Беньямін Нетаньягу станцював фірмовий танець переможниці Євробачення-2018 ізраїльської співачки 25-річної Нетти Барзілай.

Зараз ви читаєте новину «Переможниця Євробачення потрапила в скандал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі