Ексклюзиви
вівторок, 15 травня 2018 14:06

Переможниця Євробачення відмовилась їхати з концертом у Росію

Автор: ABSURDU.NET
  Переможниця Євробачення Нетта Барзілай відмовилась виступати у Росії
Переможниця Євробачення Нетта Барзілай відмовилась виступати у Росії

Переможниця пісенного конкурсу Євробачення-2018 Нетта Барзілай відмовилася виступити у Росії на запрошення музичного каналу.

Про це повідомляє The Siver Telegram.

"Ізраїльська співачка Нетта Барзілай, яка здобула впевнену перемогу на пісенному конкурсі Євробачення-2018, проігнорувала гостинність росіян і не хоче відвідувати Росію через участь у параді секс-меншин, який відбудеться в Ізраїлі 8 червня", - йдеться у повідомленні.

Після виграшу Барзілай представники російського телеканалу "Муз-ТВ" попросили її взяти участь у премії "Трансформація".

Однак представник співачки відмовився від цього запрошення через її плани взяти участь у гей-параді в Ізраїлі в цей день.

"Нетта Барзілай заявила, що не збирається відвідати Росію через те, що в цій країні такі заходи за участю представників сексуальних меншин заборонені", - йдеться у публікації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Представниця України на Євробаченні йде зі сцени

Представниця Ізраїлю, співачка Нетта Барзілай стала переможницею цьогорічного конкурсу Євробачення. Вона набрала 529 балів, за результатами голосування. 2-ге місце у 31-річної Елені Фурейра з Кіпру. 3-тє - у австрійця Сезара Семпсона. Українець Меловін посів 17-те місце.

Зараз ви читаєте новину «Переможниця Євробачення відмовилась їхати з концертом у Росію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі