вівторок, 15 травня 2018 22:30

Меловін прокоментував низькі оцінки журі на Євробаченні

Меловін прокоментував низькі оцінки журі на Євробаченні
Співак вважає, що головне - це голоси глядачів. Фото: rbc.ua

Співак Меловін, який цьогоріч представив Україну на Євробаченні і посів 17 місце, розповів, як оцінює результати конкурсу.

Професійне журі поставило учасника від України на останню 26-ту позицію, віддавши 11 балів. За результатами глядацького голосування Меловін був сьомим.

"Я ставлю на першу позицію голоси глядачів, тому що артист працює саме для них, і ніхто з професійних членів журі ніколи в житті не прийде на твій концерт. Тому я задоволений усім. Головне для мене була оцінка глядача, а вона була висока. Це показник того, що я все роблю правильно", - сказав співак на прес-конференції.

Також додав, що йому подобається пісня ізраїльської співачки Нетти Барзілай, яка перемогла на конкурсі.

"З приводу Нетти з Ізраїля - є вже відео в інтернеті, хтось виклав, - я під цю пісню завжди танцював. І на фіналі, коли вона перемогла і ще раз виконувала пісню, ми всі танцювали і відривалися. Мені подобається ця пісня", - розповів Меловін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможниця Євробачення відмовилась їхати з концертом у Росію

Представниця Ізраїлю, співачка Нетта Барзілай стала переможницею цьогорічного конкурсу Євробачення. Вона набрала 529 балів, за результатами голосування. 2-ге місце у 31-річної Елені Фурейра з Кіпру. 3-тє - у австрійця Сезара Семпсона.

Зараз ви читаєте новину «Меловін прокоментував низькі оцінки журі на Євробаченні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі