пʼятниця, 29 квітня 2022 17:27

Спецтема: Війна Росії проти України

У напівзруйнованому подвір'ї Харкова – "Океан Ельзи" випустив відео для Венеційського бієнале

У напівзруйнованому подвір'ї Харкова – "Океан Ельзи" випустив відео для Венеційського бієнале
"Океан Ельзи" зняли відео у Харкові. Фото: Скріншот

Гурт "Океан Ельзи" презентував відео на спеціальну версію пісні "Обійми".

Його зняли в напівзруйнованому подвір'ї Палацу праці в Харкові. Відповідний запис опублікували на YouTube-каналі музикантів.

Кліп покажуть на відкритті українського павільйону на Венеційському бієнале-2022. Він називається "Це Україна: захищаючи свободу".

Відео на нову версію треку зняли ще 14 квітня. Поруч із постраждалої внаслідок обстрілу будівлею лідер гурту Святослав Вакарчук заграв із музикантами Akustikos art group.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ед Ширан та "Антитіла" випустять спільний трек – назвали дату релізу

"Цей будинок 1916 року вистояв у дві світові війни та зазнав значних руйнувань під час російського вторгнення в Україну 2022-го", - ідеться в описі.

Гурт "Океан Ельзи" влаштував концерт на платформі станції метро Золоті ворота в Києві. Час і день проведення концерту заздалегідь не розголошували. Киянам повідомили, що 22 квітня станція метро Золоті ворота буде зачинена на вхід і вихід з причини "підготування до заходу". Запрошення на захід отримали волонтери, медики, військові.

Зараз ви читаєте новину «У напівзруйнованому подвір'ї Харкова – "Океан Ельзи" випустив відео для Венеційського бієнале». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі