субота, 23 квітня 2022 01:25

"Океан Ельзи" влаштували концерт на платформі у київському метро

"Океан Ельзи" влаштували концерт на платформі у київському метро
Океан Ельзи виступив у київському метро. Фото - Facebook

Гурт "Океан Ельзи" влаштували концерт на платформі станції метро "Золоті ворота" у Києві. Час і день проведення концерту заздалегідь не розголошували. Киянам повідомили, що 22 квітня станція метро "Золоті ворота" буде зачинена на вхід і вихід з причини "підготовки до заходу". Запрошення на захід отримали волонтери, медики, військові.

Виступ записували на відео. Концерт, який назвали "Все буде добре" покажуть в ефірі загальнонаціонального марафону у Великдень, 24 квітня. Має на меті збір коштів дітям, постраждалим від війни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не маємо колонок, просто під акустику кілька пісень виконаємо": у звільненому Ірпені відбувся спонтанний концерт Kalush Orchestra

"Основна мета - благодійність. Хочемо зібрати кошти на потреби українських дітей, які постраждали від цієї страшної війни", - сказав фронтмен гурту Святослав Вакарчук.

Під час концерту "Океан Ельзи" виконав найвідоміші композиції. Серед них - "Все буде добре" і "Не твоя війна", "Я не здамся без бою".

Уривок виступу виклали у соцмережі.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ліна Костенко (@linavirshi)

Гурт "Океан Ельзи" присвятив нову пісню місту Маріуполь, яке зазнало сильних руйнувань у війні країни-агресорки Росії проти України. Аудіо музиканти виклали на Youtube. "Присвячується захисникам Маріуполя - козацького міста Марії", - підписали "Океан Ельзи".

Зараз ви читаєте новину «"Океан Ельзи" влаштували концерт на платформі у київському метро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі