Ексклюзиви
субота, 13 жовтня 2012 13:58

У Москві прощалися з Мариною Голуб

У Москві прощалися з Мариною Голуб
Марина Голуб загинула в ніч на 10 жовтня в ДТП. Фото: Lenta.ru

Вдень 13 жовтня в Московському художньому театрі імені Чехова пройшла громадянська панахида по актрисі Марині Голуб, загиблої в автомобільній аварії в Москві.

Попрощатися з актрисою прийшли сотні людей, її друзів і колег. Серед інших на церемонії прощання були присутні Олег Табаков, Павло Лунгін, Алла Пугачова, Олег Меншиков, Євген Миронов, Олексій Кравченко, Станіслав Дужников, Михайло Єфремов, Сергій Капков, Михайло Швидкой, Микола Цискарідзе.

Вів панахиду режисер Кирило Серебренніков, який зачитав телеграми співчуття від президента Росії Володимира Путіна, прем'єр-міністра Дмитра Медведєва, міністра культури Володимира Мединського і керівників московських театрів.

Слідом за ним виступив художній керівник МХТ Олег Табаков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Мережу потрапили останні фото загиблої Марини Голуб

"Вона, безумовно, жінка чарівна, добра і могла думати про інших, піклуватися, допомагати іншим. Мені здається, що доля досить жорстко поставилася до Марини. Думається, багато вона могла ще зробити ... це не по традиції, а тому що остання прем'єра за п'єсою Петрушевської і робота в "Вассе Желєзновой" виводили її на цю дорогу, на якій можна дерзати від першої особи. І повинна була зіграти вона ще в цьому сезоні, але перервалася її робота. Були ролі, черга була за нею, щоб вона грала в спектаклях. Давайте пам'ятати її, актор живе доти, поки живі люди, які бачать його", - сказав він.

Церемонія прощання завершилася показом останньої зйомки Марини Голуб, після якої зал встав і влаштував актрисі овацію.

Марина Голуб загинула в ніч на 10 жовтня в ДТП на перетині проспекту Вернадського і вулиці Лобачевського в Москві. Машина "Хюндай", в якій актриса пересувалася з водієм, була збита на перехресті "Кадилаком", який слідом ще врізався в "Ладу" і "Кіа". Водій "Хюндай" і Марина Голуб померли на місці. Їй було 54 роки.

Водій "Кадилака" зник з місця аварії і був оголошений у федеральний розшук. У ніч на 13 жовтня він опублікував ролик в інтернеті, в якому визнав свою провину і вибачився перед рідними загиблих.

Відспівування Марини Голуб пройде в Храмі Воскресіння Словущого на Успенському Вражку, після тіло актриси буде піддано кремації в ритуальному залі ЦКБ. Поховання праху відбудеться 18 жовтня на Троєкурівському кладовищі.

Зараз ви читаєте новину «У Москві прощалися з Мариною Голуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі