неділя, 22 липня 2012 00:09

У Криму почали знімати продовження фільму "Кавказька полонянка"

У Криму почали знімати продовження фільму "Кавказька полонянка"

У Криму вже кілька днів йдуть зйомки фільму "Кавказька полонянка-2, або Нові пригоди Шурика". Перший етап зйомок проходив в павільйонах "Мосфільму", після якого знімальна група вирушила до Криму: знімали в Судаку, зараз в Ялті, мають піднятися на Ай-Петрі.

Основна сюжетна лінія залишається в недоторканому вигляді (залишили навіть деякі цитати), але історія набула сучасного відтінку. Деталі історії тримаються в строгому секреті, щоб зберегти інтригу, передають Коментарі.

"Ми не намагаємося перестрибнути велике творіння. Це погляд нашого покоління на ту версію. Костюми, декорації, були відтворені такі ж, як у Леоніда Іович (Гайдая). По духу ми намагаємося залишитися в тому великому кіно ", - розповів режисер картини Максим Воронков і зауважив, що в точності повторювати фільм ніхто не збирається - автори залишають за собою право на оригінальні мізансцени і пейзажи.

На головні ролі Ніни та Шурика запросили молодих артистів - Анастасія Задорожна (в 1967 році - Наталія Варлей) і Дмитро Шаракоіс (у старій версії фільму - Олександр Дем'яненко). Перша встигла взяти участь у проектах "Любов у великому місті", серіалі "Прості істини". Шаракоіс відомий по ролі ботаніка Левіна з серіалу "Інтерни". Крім них у фільмі задіяний Геннадій Хазанов (товариш Саахов), Микола Добринін (Бовдур), Сергій Степанченко (Перевірений), Семен Стругачев (Трус).

Робота на майданчику кипить - потрібно встигнути до 20 серпня, на цей день намічене закінчення знімального процесу.

Зараз ви читаєте новину «У Криму почали знімати продовження фільму "Кавказька полонянка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі