середа, 27 грудня 2017 15:03

У Києві вперше виступлять Imagine Dragons. 5 хітів гурту, які варто послухати

У Києві вперше виступлять Imagine Dragons. 5 хітів гурту, які варто послухати
Imagine Dragons вперше виступлять в Україні. Фото: Billboard

Американський інді-рок гурт Imagine Dragons вперше виступить в Україні. Концерт відбудеться 31 серпня 2018 року на НСК "Олімпійський" в Києві.

Про це повідомили організатори заходу Gas Concert.

Продаж квитків розпочнуть 9 січня о 12:00.

Imagine Dragons з'явилися 2008 року в Лас-Вегасі, США. Випустили три студійних альбоми. Останній з них, Evolve, вийшов у травні 2017 року. Отримали музичну премію "Греммі" у номінації "Найкраще рок-виконання". Пропонуємо послухати найкращі хіти гурту.

Radioactive (2012)

Другий сингл Imagine Dragons, який приніс гуртові світову славу і статуетку "Греммі". У чарті Hot Rock Songs композиція посідала першу сходинку рекордні 23 тижні, а в чарті Billboard – 87 тижнів. Однак така популярність до пісні прийшла майже через рік після виходу синглу.
За словами фронтмена гурту Дена Рейнольдса, ця пісня — про його боротьбу з депресією. Проте прихильники гурту вбачають у композиції алюзії на біблійні теми, ядерну війну і кінець світу.

Demons (2013)

Пісня увійшла в міні-альбом Continued Silence і дебютний студійний альбом Night Visions. Після успіху пісні Radioactive сингл активно купували - всього продали понад 4,1 млн копій. Пісня присвячується темі комплексів та невпевненості в собі.

Thunder (2017)

У пісні гурт співає про людей, які не відповідають стандартам суспільства. Як приклад фронтмен гурту наводить історію зі свого дитинства. У школі ніхто не вірив, що він стане музикантом. "Ви казали, що я занадто простий і легковажний, а тепер я посміхаюся вам зі сцени", - співає Рейнольдс.

Believer (2017)

Рейнольдс написав пісню після боротьби із хронічним запаленням суглобів та хребта. "Ця пісня — про всі джерела мого болю. І про те, як піднятися над цим, відчути вдячність за те, що цей біль робить тебе сильнішим", - розповів лідер гурту. Пісеня стала саундтреком до фільму "Вбивство у "Східному експресі" за Агатою Крісті.

It's Time (2012)

Пісня стала першим синглом в історії гурту. Її Рейнольдс написав під час навчання у коледжі. Відеокліп до пісні номінували на MTV Video Music Awards в категорії "Краще рок-відео".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гурт Franz Ferdinand вперше виступить у Києві

Український фестиваль UPark оголосив свого хедлайнера. Ним стане британський віртуальний гурт Gorillaz. Виступ відбудеться 25 липня 2018 року у Києві.

Зараз ви читаєте новину «У Києві вперше виступлять Imagine Dragons. 5 хітів гурту, які варто послухати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі