четвер, 27 жовтня 2011 14:27

У Києві виступить автор музики до фільму "Борат"

У Києві виступить автор музики до фільму "Борат"

1 листопада у київському клубі "Crystall Hall" виступить німець діджей Шантель. У рамках туру "Анархія і романс" він зіграє разом з музикантами оркестру "Bucovina Club". Музиканти вийдуть на сцену з трубами, скрипками і барабанами.

"Мої бабуся і дідусь народилися у Чернівцях, - каже музикант. - Після Другої світової війни емігрували до Німеччини. У родині завжди чув розмови про Чернівці, де органічно перепліталися єврейська, мусульманська і християнська культури. Вперше в Україну приїхав у середині 90-х. Відвідав будинок своїх предків. Тоді зрозумів, що такої Буковини, про яку чув з вуст родичів, уже немає. Її мешканці завжди змішували турецькі мелодії з ритмом віденських вальсів. Тоді вирішив оживити колишню Буковину у музиці. Усі називають мою музику балканською. Я б сказав, що це синтез різних культур. Мої пісні не потребують національності".

Німець майже щороку приїжджає в Україну. Допомагає місцевому дитячому будинку. Під час помаранчевої революції грав на площі у Чернівцях. Шантель написав саунд-треки до фільму Саші Барона Коена "Борат" та російської стрічки "Кохання у великому місті". 2006 року діджей зайняв перше місце у музичному конкурсі BBC World Music Awards. Київський концерт відбудеться за підтримки торгової марки "Рада". Квитки коштують від 350 до 1500 гривень.

Зараз ви читаєте новину «У Києві виступить автор музики до фільму "Борат"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі