середа, 21 серпня 2013 13:47

У Києві покажуть унікальний декор для квартир, зроблений виключно з українських матеріалів
8

Восени у Щербенко Арт-Центрі стартує проект українського дизайнера Сергія Махно "Життя ідей".  Виставка покликана довести, що сучасний дизайн – це також мистецтво. На люстрах, які проектує дизайнер розквітають квіти, на вішаки злітаються птахи, а обідні столи сконструйовані за особливим задумом. Це – український декор, зроблений в Україні та з українських матеріалів.

Для демонстрації проекту "Життя ідей" простір арт-центру умовно поділять на кілька зон. Окрім предметів декору, в рамках проекту Сергій Махно також представить авторську книгу "Життя ідей".

"Проект Сергія Махно особливо привабливий як індивідуальне бачення майбутнього дизайну, - зазначає куратор київського арт-центру Марина Щербенко. – За цим проектом стоїть величезний шлях  самого автора та його команди, шлях, що включав в себе виробництво меблів, предметів декору та мистецтва, створення книги".

Майстерня дизайнера вже давно завоювала статус провідної української студії дизайну, в роботі якої вдало поєднуються сучасні концептуальні напрямки, традиції мистецтва та майбутнє форм.

Виставка триватиме з 26 вересня до 12 жовтня в Щербенко Арт Центрі за адресою вул. Михайлівська, 22в. Центр працює з вівторка по суботу.

Зараз ви читаєте новину «У Києві покажуть унікальний декор для квартир, зроблений виключно з українських матеріалів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі