середа, 01 лютого 2012 22:56

У Києві почали зйомки фільму про секс-туризм в Україні

У Києві почали зйомки фільму про секс-туризм в Україні

У Києві розпочалися зйомки фільму про секс-туризм в Україні. На цю стрічку кошти виділили український і турецький уряди.

Фільм з робочою назвою "Люби мене" є одним із 30 переможців першого конкурсу на державне фінансування. Згідно з умовами контракту, держава виділила на нього 7 мільйонів гривень. Таку ж суму надає партнер стрічки – турецький уряд.

Зірка турецького кіно Усан Чакир, який гратиме одну з ролей у фільмі, наголосив, що секс-туризмом ніколи не захоплювався та вважає це неприпустимим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фільм "Закохані у Київ" покажуть на початку лютого

Продюсерка стрічки каже, цю провокативну та складну тему обрали свідомо.

Не шукати біографічних моментів у житті акторів і їхніх персонажів закликає і режисер стрічки – українка Марина Горбач. Вона свого часу вийшла заміж за турецького колегу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це перший український прокатний фільм за весь час нашої незалежності"

На роль "сучасної Роксолани" запросили українську акторку Вікторію Спесивцеву.

Більшу частину стрічки "Люби мене" зніматимуть у Києві. Холодними лютневими вечорами фільмуватимуть на бориспільській трасі та у старих кварталах столиці. За місяць знімальна група вирушить до Туреччини.

Зараз ви читаєте новину «У Києві почали зйомки фільму про секс-туризм в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі