неділя, 18 грудня 2011 18:26

У Києві письменники проведуть експеримент з читачами

У Києві письменники проведуть експеримент з читачами

20 українських письменників 20 грудня зберуться у букарні "Бабуїн", щоб провести з 20 читачами експеримент - "Літературний Speed Dating". Письменники вперше візьмуть участь у акції такого формату.

"У вересні ми так би мовити "протестували" цей формат на Форумі видавців у Львові: вийшло дуже жваво і цікаво. У Києві "Літературний Speed Dating" відбудеться вперше. Це крутий формат, який до цього ніде, окрім романтичних  побачень, не використовувався в Україні. Розбившись на пари, учасники спілкуються один з одним до 3 хвилин, потім звучить гонг, і читач пересідає до наступного письменника", - розповіла Gazeta.ua ініціатор акції, координатор Літклубу "МАРУСЯ" Марія Придьма.

На думку Марії, на Speed Dating-у учасники зможуть не тільки зі своїми улюбленими письменниками побачитись, а й поспілкуватись, запитати про те, що  їх давно цікавить, відкрити авторів з нової сторони.

"А письменники зможуть побачити свого читача у живу, зрозуміти, якими є ті люди, для кого вони пишуть. Це важливо", - наголосила Марія Придьма.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київські поети читали "поезію на зиму"

Участь у події візьмуть письменники: Катерина Бабкіна, Дмитро Лазуткін, Андрій Любка, Павло Коробчук, Богдан-Олег Горобчук, Сергій Руденко, Максим Розумний, Антон Санченко, Артем і Олена Захарченко, Андрій Слапенін, Сашко Ушкалов та інші. Всього буде 20 письменників.

Для того, щоб взяти участь у заході, потрібно попередньо зареєструватись в інтеренті, повідомила Придьма.

"Літературний Speed Dating" відбудеться у вівторок, 20 грудня, у букарні "Бабуїн" (вул. Симона Петлюри, 10), початок о 19:00.

Зараз ви читаєте новину «У Києві письменники проведуть експеримент з читачами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі