пʼятниця, 02 грудня 2011 22:22

Київські поети читали "поезію на зиму"
20

Фото: Фото: Максим Филь

Учора, 1 грудня, у столичному Культурно-освітньому центрі "Майстер Клас" відбувся літературний вечір "Поезія на зиму". Протягом двох годин відомі автори намагалися своїми поезіями зігріти слухачів та зарядити їх енергією на довгу холодну зиму.

У Культурно-освітній центр "Майстер Клас" прийшло близько 170 поціновувачів поезії. Усім пропонують зігрітись гарячим глінтвейном з паперових стаканчиків.

Приміщення прикрашено під тематику зими і Нового року: ялинка, з якої летить штучний сніг, новорічні прикраси, камін.

По черзі виступають Богдан-Олег Горобчук, Олександр Ірванець, Андрій ЛюбкаПавло Коробчук, Іван Малкович, Ірина Цілик і Дмитро Лазуткін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Молоді поети зіпсували еротичну поезію"

Кожен виступ глядачі супроводжують гучними оплесками.

"Я давно не виступав перед молодіжною аудиторією. Сьогодні тут дуже вдячна публіка", - зауважив наприкінці свого виступу Іван Малкович.

За словами одного з організаторів, координатора Літературного клубу "МАРУСЯ" Марії Придьми, на літературному вечорі хотіли налаштувати людей на затишок і позитив узимку.

"Добра, тепла поезія розчулює людину, зігріває душу. І сьогодні, здається, у поетів це вийшло. Слухачі йдуть задоволенні", - зазначила Придьма.

Зараз ви читаєте новину «Київські поети читали "поезію на зиму"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі