середа, 30 листопада 2011 19:44

Українські поети подолають суспільну апатію та депресію

Українські поети подолають суспільну апатію та депресію

Українські поети хочуть довести, що сила слова здатна здолати меланхолію і загальну депресію населення. Про це Gazeta.ua заявила координатор Літературного клубу "МАРУСЯ" Марія Придьма.

Свої наміри вони планують здійснити 1 грудня у Культурно-освітньому центрі "Майстер Клас".

"Останнім часом помітна загальна тенденція суспільної апатії, депресії, смутку. Особливо такий стан посилюється і поглиблюється з початком зими. Тому ми як прогресивний літклуб, що намагається впливати на суспільні процеси мистецтвом, вирішили запросити топ-поетів, щоб вони теплою і доброю поезією надихнули людей на позитив взимку. Власне на літвечорі "Поезія на зиму" буде доведено, що силою слова можна впливати на настрій і стан людини", - розповіла Придьма.

Смуток і зимову меланхолію долатимуть поети: Іван Малкович, Дмитро Лазуткін, Олександр Ірванець, Богдан-Олег Горобчук, Павло Коробчук, Андрій Любка, Олег Коцарев, Ірина Цілик.

На думку Марії Придьми, це ті поети, які дійсно пишуть світлу і добру поезію, що може зачепити людину зсередини.

За словами організаторів з літклубу "МАРУСЯ", поетичні читання будуть доповнювати відповідні декорації: білі повітряні кульки, зроблений з вати сніг. Також кожен охочий може пригоститись гарячим глінтвейном, щоб зігрітись.

Літературний вечір "Поезія на зиму" відбудеться завтра у Культурно-освітньому центрі "Майстер Клас" (вул. Лаврська, 16-А) у Києві. Початок о 19:00.

Зараз ви читаєте новину «Українські поети подолають суспільну апатію та депресію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі