Ексклюзиви
четвер, 15 вересня 2011 21:37

У Києві знімають 3-D фільм жахів про людину з собачою головою
14

Фото: Фото: Тарас Подолян

Протягом вересня на околиці столичного масиву Виноградар тривають зйомки 3-D фільму жахів "Синевир". Режисери стрічки - брати Олександр та В'ячеслав Альошечкіни.

На галявині серед лісу встановили намет і розвели багаття. Знімальний майданчик освітлюють потужні прожектори. Неподалік стоїть "Москвич" кремового кольору.

"Зараз знімаємо початок фільму. П'ять молодих людей приїхали відпочивати на озеро Синевир на машині. За сюжетом події відбуваються в кінці 70-х років, - розповіла кореспонденту Gazeta.ua 2-й режисер Євгенія Ємельянова. - У серпні три дні знімали в Карпатах на Синевирі. Це дуже загадкове місце, пов'язане із багатьма легендами — тому ми до нього прив'язались. Потім були ще зйомки в Користишеві".

По сценарію молодих людей буде переслідувати чудовисько.

"За два тижні з Москви мають привезти костюм чудовиська Песиголовця. Зробили його таким, як на фресках у Софії Київській. Це персонаж народних казок - людина з головою пса. Будуть напади, кров, вирване серце. Все попереду", - зазначила Ємельянова.

"Ще в нас є містичні діти-привиди, які живуть в Карпатах. За легендою хлопчик і дівчина пішли рибалити на Синевир і більше їх ніхто не бачив. Міла і Філіпп грали чудово, краще, ніж дорослі. З ними легко працювати, вони чітко і органічно виконують задачі. Дорослих акторів відбирали місяць на кастінгах. Шукали прості обличчя, схожі на радянську молодь. Так вийшло, що набрали всіх з університету Карпенко-Карого", - додала режисерка.

Нагадаємо, раніше продюсер Володимир Хорунжий повідомив, що бюджет стрічки становитиме 700-800 тисяч доларів. Він порівняв цей кошторис із вартістю одного знімального дня "Аватара" Джеймса Камерона.

Зараз ви читаєте новину «У Києві знімають 3-D фільм жахів про людину з собачою головою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі