середа, 13 квітня 2011 16:37

У Каннах покажуть "Піратів Карибського моря"

У Каннах покажуть "Піратів Карибського моря"

Четверту частину "Піратів Карибського моря" покажуть поза конкурсом на Каннському кінофестивалі, який пройде з 11 по 22 травня, повідомляє в середу кіновидання Variety.

Світова прем'єра "Піратів Карибського моря: На дивних берегах" (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides) відбудеться 7 травня в Діснейленді: це буде перша в історії світового кінематографу 3D-прем'єра під відкритим небом. Рішення влаштувати ще одну прем'єру в Європі, за даними Variety, було прийнято зовсім нещодавно. Таким чином, на каннській червоній доріжці повинні будуть з'явитись виконавці головних ролей - Джонні Депп і Пенелопа Крус.

Вихід картини у французький прокат запланований на 18 травня, в США і Канаді - 20 травня.

Режисером четвертих "Піратів" став Роб Маршалл, автор "Чикаго" (Chicago, 2002) і "Дев'яти" (Nine, 2009). Перші три фільми, зроблені Гором Вербінські, породили по всьому світу справжній піратський бум, принесли студії Disney 2,6 мільярда доларів і перетворили Джонні Деппа в найбільш високооплачувану зірку Голівуду, а беззмінного продюсера проекту Джері Брукхаймера - в одну з найвпливовіших фігур у світовій кіноіндустрії.

Програма Каннського кінофестивалю буде оголошена в четвер. Поки відомо лише, що відкривати його буде "Північ у Парижі" (Midnight in Paris) Вуді Аллена, де у другорядній ролі знялася перша леді Франції Карла Бруні-Саркозі, перед цим італійському класику Бернардо Бертолуччі належить отримати почесну "Золоту пальмову гілку" за заслуги перед кіно, а судити фільми основного конкурсу буде журі на чолі з Робертом Де Ніро.

Зараз ви читаєте новину «У Каннах покажуть "Піратів Карибського моря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі