пʼятниця, 05 березня 2010 20:07

Джоні Депп зніметься в "Піратах Карибського моря - 7"

Джоні Депп зніметься в "Піратах Карибського моря - 7"

Джонні Депп не збирається відмовлятися від франшизи "Пірати Карибського моря" всупереч чуткам, які довгий час циркулювали в засобах масової інформації. Про це сам актор заявив в інтерв"ю журналу Parade.

"У якийсь момент я зрозумів, що сумую за капітаном Джеком. Я відчував себе дуже комфортно в його образі", - зізнався актор.

За його словами, він з нетерпінням очікує моменту, коли знову зможе надіти костюм Джека Горобця і з"явитися в ньому на знімальному майданчику.

"Дехто може подумати, що Депп робить це заради грошей, але це не так. Я просто люблю капітана Джека і готовий зіграти його навіть у сьомих "Піратах Карибського моря", якщо мене запросять", - підкреслив Джонні Депп.

Нагадаємо, що після раптового звільнення голови Walt Disney Studios Діка Кука Депп заявив в одному з інтерв"ю, що ентузіазму, з яким він ставився до можливості зіграти Джека Горобця в продовженні "Піратів Карибського моря", завдано серйозного удару.

Зйомки картини під назвою "Пірати Карибського моря: На дивних хвилях" почнуться влітку 2010 року з прицілом на прем"єру в середині 2011 року. В основі сценарію буде твір письменника Тіма Пауерса "На дивних хвилях".

Режисером фільму призначений творець мюзиклу "Дев"ять" Роб Маршалл.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Джоні Депп зніметься в "Піратах Карибського моря - 7"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути