середа, 17 серпня 2011 17:55

У Каліфорнії знайшли крадений малюнок Рембрандта

У Каліфорнії знайшли крадений малюнок Рембрандта

Поліція округу Лос-Анджелес знайшла малюнок Рембрандта "Вирок". Його вкрали з виставки з готелю Ritz-Carlton у місті Марина-дель-Рей.

За даними управління шерифа округу, крадіжка була "добре спланована і виконана", проте подробиці злочину в управлінні вирішили не розкривати.

Нагадаємо, малюнок вартістю близько 250 тисяч доларів викрали з готелю в суботу, 13 серпня, між 22:20 і 20:35 за місцевим часом. Крадіжка була здійснена, коли куратор виставки відволікся на бесіду з одним з відвідувачів.

В управлінні припускають, що у справі замішані дві людини. Чи є співучасником злочину співрозмовник куратора, поки не відомо.

Виставку в Ritz-Carlton організував Інститут Лінеаріса. Роботи відомих майстрів далеко не вперше привозять в цей готель. Після крадіжки поліція округу стверджувала, що Ritz-Carlton є одним з кращих готелів США за системою безпеки.

"Вирок", виконаний чорнилом і пером, датується приблизно 1655 роком і належить до пізнього періоду творчості Рембрандта.

Зараз ви читаєте новину «У Каліфорнії знайшли крадений малюнок Рембрандта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі