Ексклюзиви
понеділок, 06 листопада 2017 10:47

У голлівудському фільмі знайшли український шеврон

У голлівудському фільмі знайшли український шеврон
У фантастичному фільмі "Валеріан і місто тисячі планет" на 2 хвилині 31 секунді присутня сцена з українськими прапором Фото: Facebook

У фантастичному фільмі "Валеріан і місто тисячі планет" на 2 хвилині 31 секунді присутня сцена з українськими прапором і шевронами. Їх виявили користувачі соцмереж.

Прем'єра стрічки відбулась ще у серпні, лише зараз фільм став доступним онлайн.

Міністр інформаційної політики Володимир Омелян теж помітив цей момент.

"Ну що ж, за Україну у XXVIII ст. я спокійний. Українська делегація прибуває на станцію "Альфа" в Магелановій галактиці. Нікого з нинішніх політиків у її складі вже немає, значить в Україні все нарешті добре. PS. Судячи з радісних свіжих облич – транспортна галузь функціонує відмінно", – пише Володимир Омелян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міністр культури рекомендує: що дивитися та читати у листопаді

За сюжетом події розгортаються 2700 року. Валеріан і Лорелін — космічні спецагенти. Чергове завдання чекає на них на планеті Альфа, яка являє собою суцільне місто, де пліч-о-пліч живуть представники з різних куточків Всесвіту. Виконуючи завдання, вони мимоволі стають учасниками чи то якоїсь змови, чи то афери дивакуватих жителів планети. Саме їм належить навести лад і захистити Всесвіт від чергової загрози.

Команда студії Animagrad буде співпрацювати з Національним центром "Музей Івана Гончара" над анімаційним фільмом "Мавка. Лісова пісня". Спеціалісти музею консультуватимуть авторів мультфільму щодо деталей українського фольклору. Це святкові обряди, графічні символи, культурні коди в національному одязі та традиційних предметах побуту.

Зараз ви читаєте новину «У голлівудському фільмі знайшли український шеврон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі