середа, 19 червня 2013 17:11

У Франції відкрили кінотеатр лише піратських копій фільмів

У Франції відкрили кінотеатр лише піратських копій фільмів
Фото: thepiratecinema.com

The Pirate Cinema - саме так Ніколас Мегре і Брендан Хауелл назвали свій кінотеатр, де показуються виключно піратські фільми. За допомогою забороненої інсталяції автори вирішили показати усі принади "золотого століття" торентів.

The Pirate Cinema працює таким чином: комп'ютери періодично перевіряють найбільший торрент-сервіс The Pirate Bay, вибирають найактуальніші файли, починають їх скачувати і показувати в "рваному" вигляді на великих телеекранах. Результатом є хаотичний мешап з блокбастерів, популярних серіалів, кліпів.

"Ми безумовно стали частиною божевільного 15-річного періоду - з кінця 90-х, коли різноманітний і часто рідкісний контент став настільки доступним, як ніколи. Для багатьох людей зараз це стало чимось нормальним. Але з урахуванням останніх змін в законодавстві та інших планів щодо "регулювання" Інтернету, є ймовірність того, що ця масова культура обміну вже ніколи не буде як раніше"- поділився своїми думками Ніколас Мегре.

Зараз ви читаєте новину «У Франції відкрили кінотеатр лише піратських копій фільмів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі