Ексклюзиви
середа, 26 вересня 2012 16:53

"У цьому спектаклі твоя невдача стає невдачею всіх" — Тетяна Навка

"У цьому спектаклі твоя невдача стає невдачею всіх" — Тетяна Навка
До Києва приїхали учасники мюзиклу на льоду "Вогні великого міста" Фото: woman.ru

Російські фігуристи та учасники мюзиклу на льоду "Вогні великого міста" сьогодні, 26 вересня, приїхали до Києва на генеральну репетицію. У столицю прибули Тетяна Навка, Роман Костомаров, Марія Петрова, Олексій Тихонов та Олексій Ягудін. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів автор ідеї та продюсер мюзиклу Ілля Авербух.

Нагадаємо, що мюзикл на льоду "Вогні великого міста" відбудеться 27 вересня у Києві в "Палаці спорту". Над спектаклем працює 64 особи, з них 45 - це фігуристи і співаки. Своїми відчуттями перед завтрашнім виступом у столиці поділилась головна героїня мюзиклу на льоду "Вогні великого міста" Тетяна Навка.

"У цьому спектаклі твоя невдача стає невдачею всіх. Тобто, ти не можеш підвести всю команду. Я головна героїня мюзиклу, мій номер перший і основний. Я розумію, що від мене залежить, як я вийду так і піде все шоу. Якщо вийду і впаду, то потім всі падають, це правда. Так було вже два рази", - розповіла вона.

Учасники мюзиклу поділились своїми думками і внутрішніми переживаннями при падінні під час публічного виступу.

"Перші слова, які тебе відвідують це ті, які не можна надрукувати. Потім думаєш: "Боже, яка ганьба". Потім продовжується спектакль і ти починаєш розуміти, що ти ж людина, а не робот", - розповіла Тетяна Навка.

За словами фігуриста Олексія Тихонова, падіння на сцені не зменшують професійних можливостей та майстерності фігуристів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 45 фігуристів та співаків гратимуть у мюзиклі на льоду "Вогні великого міста"

"Не завжди те, що ти відчуваєш всередині, катаючись на сцені, відповідає зовнішнім уявленням і відчуттям глядача. У нас буває внутрішнє відчуття, що ми погано відкатались, а тренер підходить після виступу і говорить, що сьогодні ти молодець і все було геніально. Я спостерігаю за спортсменами, які раптом впали, і для мене це не настільки важливо, тому що те, що вони роблять і та програма, яку вони виконують, мені дуже подобається. Так, прикро, я переживаю, що вони впали, але це ні в якому разі не зменшує їхніх професійних можливостей та майстерності", - розповів Олексій Тихонов.

Зараз ви читаєте новину «"У цьому спектаклі твоя невдача стає невдачею всіх" — Тетяна Навка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі