понеділок, 24 вересня 2012 12:24

45 фігуристів та співаків гратимуть у мюзиклі на льоду "Вогні великого міста"

45 фігуристів та співаків гратимуть у мюзиклі на льоду "Вогні великого міста"
Сцена з вистави. Фото: 178.248.233.4

Над мюзиклом на льоду "Вогні великого міста" працює 64 особи, з них 45 - фігуристи і співаки. Спектакль відбудеться 27 вересня в "Палаці спорту" у Києві. Про це кореспондентові Gazeta.ua розповів автор ідеї та продюсер мюзиклу Ілля Авербух.

"Нещодавно ми приїхали з Лондона, у нас там було 15 спектаклів, тому ми наразі всі у дуже хорошій формі", - розповів Ілля Авербух.

Нагадаємо, що мюзикл "Вогні великого міста" показували вже у Москві, Лондоні та Сан-Петербурзі, тепер він відбудеться і у Києві. У столиці спектакль нічим не відрізнятиметься від тих, що вже показували, проте організатори змінили декорації, їх буде менше.

"Декорації в повному обсязі ми фізично не можемо привезти. Це не льодове шоу, де ми просто заїхали, повісили світло, виступили і вночі у поїзд застрибнули. У Москві ми заливали дві крижані сцени - це 3Д. Але це настільки великі витрати, що ти стоїш перед вибором чи спектакль крім Москви і Сан-Петербурга ніхто не побачить, чи його побачать інші, але без другого льоду. Ми знайшли варіанти чим його замінити", - розповів він.

Також для українського мюзиклу побільшав склад акторів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мюзикл "Вогні великого міста" ніякого відношення до фільму не має - продюсер

"Склад абсолютно той же, навіть більше. За великим рахунком спектакль не втрачає своєї головної суті. У Москві були великі бічні вежі, в яких танцювали хлопці. Вони дуже складно конструюються. Все інше природно буде. Ми привезли багато реквізиту: образ міста, кафе. Актори будуть танцювати на великому мосту, з якого буде кидатися Тетяна Навка. Тетяна буде літати в повітрі - це і циркові номери, будуть акробати. І ще буде одна фішка, про яку я не хочу говорити. У кінці спектаклю це завжди викликає захват у глядачів", - розповів продюсер.

У мюзиклі гратимуть російські та українські фігуристи: Тетяна Навка, Роман Костомаров, Марія Петрова, Олексій Тихонов, Маргарита Дробязко, Марат Башаров, Олексій Ягудин та інші. Музику до спектаклю написав композитор Роман Ігнатьєв.

"Музика спеціально написана для цієї вистави. Це не добірка треків. Так як ми під час спектаклю не розмовляємо, в піснях розповідається сюжетна лінія", - додав Авербух.

Зараз ви читаєте новину «45 фігуристів та співаків гратимуть у мюзиклі на льоду "Вогні великого міста"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі