середа, 04 грудня 2013 18:47

У четвер стартує книжковий ярмарок і виставка рукоділля "Медвін"

У четвер стартує книжковий ярмарок і виставка рукоділля "Медвін"

5-7 грудня у Києві проходитиме книжковий ярмарок "Медвін". Із 3-ох програмних днів триватиме тільки один, інші відмінили.

Більшість письменників постійно перебувають на Євромайдані, таким чином, заходів для дорослих, поетична і повстанська кухні не буде. Натомість у неділю 7 грудня відбудеться дитячий день "Медвіну". Скайп-конференції, презентації фільмів вітчизняних режисерів перенесено на весняний ярмарок.

"Акцент робимо на Дитячий день, адже читачів треба виховувати змалечку. Для них казки розповідатиме найкращий казкар країни Сашко Лірник; ляльковий театр покаже виставу про дружбу; "Експериментаніум" влаштує реактив-шоу. Науковий атракціон дає цікаву і доступну можливість безпосередньої участі в експериментах, дослідах та інших пізнавальних діях. Це значно цікавіше, ніж на уроках:) Козацька фортеця влаштує "Свято Калити". Словом, веселі й пізнавальні розваги та найкращі дитячі книжки," - розповідають куратори програми Брати Капранови.

Програма на 7 грудня:

– 11:00-12:00 – вистава "Справжня дружба" від театру ляльок;

– 12:00-13:00 – чудернацькі експерименти з Експериментаніумом;

– 13:00-14:00 – казки від Сашка Лірника;

– 14:00-15:30 – свято Калити від Козацької фортеці;

– понад 200 безкоштовних майстер-класів.

Паралельно всі 3 дні триватиме виставка-ярмарок "Медвін: Рукоділля. Подарунки до Різдва", де відбуватимуться майстер-класи декупажу, вишиття, японського мистецтва хуміхімі тощо.

Ярмарок відбуватиметься у КиївЕкспоПлазі, 3-й павільйон, вхід К (вул. Салютна, 2-Б, ст.м. Нивки). Вхід вільний.

Зараз ви читаєте новину «У четвер стартує книжковий ярмарок і виставка рукоділля "Медвін"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі