понеділок, 17 грудня 2012 17:18

У Черкасах буде три головні новорічні ялинки
9

Новорічна ялинка перед драмтеатром
Фото: Фото: Анатолій БАБАК
Новорічна ялинка перед драмтеатром
Новорічна ялинка перед драмтеатром
Казкове містечко в сквері "Юність"
Казкове містечко в сквері "Юність"

На новорічно-різдвяні свята жителів Черкас радуватиме щонайменше три головні ялинки. Усі вони розміщені в центральній частині міста по бульвару Шевченка, зокрема на відстані однієї зупинки громадського транспорту.

Найперша новорічна ялинка в місті з'явилася ще на початку грудня. Її урочисто відрила міська влада вже традиційно на площі біля драмтеатру. Задля цього влаштували забаву для дітей і під оплески дітвори "запалили" ялинку. Як повідомили в прес-службі міськвиконкому, цьогоріч для її створення використали 173 маленьких ялинок, із місцевого лісництва. Прикрасили новорічне дерево новими гірляндами.

Також мерія прикрасила й сквер "Юність", оздобивши його яскравою ілюмінацією та зробленими з гірлянд казковими героями. Зокрема вздовж алеї скверу "засвітилися" казкова карета, Лускунчик, велетенський годинник, яскраві олені та сніговики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новорічна ялинка і виступ Януковича обійдуться Києву в 1,2 мільйона

Другу ялинку, яка теж претендує називатися головною в місті, вже поставили й прикрасили на площі перед облдержадміністрацією. Ця новорічна красуня також складається з багатьох маленьких дерев, нанизаних на металевий каркас. Опікується ялинкою перед ОДА обласна влада. Офіційне відкриття "новорічної красуні" очікується 19 грудня, як і тієї, що на Майдані Незалежності.

Крім того, ще одну велику святкову ялинку урочисто відкрили 15 грудня на площі перед палацом культури "Дружба народів". Святковий концерт із нагоди відкриття, конкурси та призи для черкаських дітей організувала почесний президент ПАТ "Азот" Валентина Жуковська, яка ще сподівається перемогти на повторних виборах у народні депутати в скандальному окрузі №194, де її головним конкурентом є опозиціонер Микола Булатецький.

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах буде три головні новорічні ялинки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути