пʼятниця, 14 грудня 2012 15:31

"Подарувати казку дітям!": подружжя Фірташ відкриє Різдвяний ярмарок у Чернівцях

15 грудня о 16:00 на Соборній площі у Чернівцях відбудеться свято відкриття щорічного Різдвяного ярмарку, який триватиме до 20 січня 2013 року. У цьому році він буде не схожий на попередні. Більше місяця, окрім традиційної для подібних різдвяних ярмарків торгівлі, жителі міста матимуть змогу зануритися в казкову атмосферу.

Особлива програма чекає на дітей. "Подарувати казку дітям!" - така головна мета благодійного фонду FIRTASH Foundation, який виступив організатором чернівецьких новорічних і різдвяних свят. Засновники фонду Дмитро і Лада Фірташ хотіли, перш за все, створити атмосферу веселого й теплого свята для дітей та всієї родини з національним колоритом. Тому, окрім традиційної новорічної карпатської красуні-ялинки, на Соборній площі встановлено Палац Діда Мороза, виконаний в традиціях класичної слов'янської архітектури зі справжнім різдвяним вертепом. У Палаці на дітей чекають веселощі, забави, і, звичайно ж, Дід Мороз. Маленькі мешканці міста також отримають можливість безкоштовно покататися на поні та конях. На Соборній площі встановлено 40-метровий льодову ковзанку, яка буде безкоштовною для жителів міста. Святкова програма включає виступ національних українських музичних і танцювальних колективів.

У цьому році буде також випечено величезний пряник-медівник, який розріжуть під час святкування відкриття і роздадуть безкоштовно всім бажаючим. Пряник важить 152 кілограми, а його розмір становить 1,25 х 2,5 метра при товщині 45 см.

Завдяки фінансовій підтримці фонду FIRTASH Foundation головна ялинка міста, та й вся Соборна площа, будуть особливо яскравими, оскільки кількість гірлянд і ялинкових прикрас в цьому році рекордна.

Інформація про фонд:

Благодійний фонд FIRTASH Foundation - це приватний благодійний фонд, заснований відомим українським бізнесменом Дмитром і його дружиною Ладою Фірташ.

Головна мета фонду - довгострокова і системна підтримка освіти та культури в Україні, підвищення творчого та інтелектуального потенціалу української молоді.

Пріоритетні напрями фонду:

- підтримка талановитої і цілеспрямованої української молоді з активною життєвою позицією;

- сприяння вивченню української мови, історії та культури України в Західній Європі;

- підтримка української культури, збереження та відродження національної, культурної та духовної спадщини.

За додатковою інформацією звертайтеся до прес-служби фонду:

+38 (044) 364 42 22

+38 (096) 167 22 63

ел. пошта: [email protected]

эл. почта: [email protected]

 

Зараз ви читаєте новину «"Подарувати казку дітям!": подружжя Фірташ відкриє Різдвяний ярмарок у Чернівцях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути