Ексклюзиви
середа, 15 травня 2019 21:45

Творці "Гри престолів" знімуть нові "Зоряні війни"

Автор: hollywoodreporter.com
  Шоуранери "Гри престолів" Ден Вайсс (зліва) та Девід Беніофф (справа) знімуть наступний фільм франшизи "Зоряні війни"
Шоуранери "Гри престолів" Ден Вайсс (зліва) та Девід Беніофф (справа) знімуть наступний фільм франшизи "Зоряні війни"

Шоуранери серіалу "Гра престолів" Девід Беніофф і Ден Вайсс стануть режисерами нового фільму фантастичної кіносерії "Зоряні війни". Прем'єра запланована на 16 грудня 2022 року.

Стрічка Беніоффа і Вайсса вийде рівно за три роки після релізу дев'ятого епізоду "Сходження Скайвокера", прем'єра якого відбудеться 19 грудня.

"Три роки - це належний проміжок часу, щоб перевести дух, перезавантажитись і підготуватися до випуску нового фільму, - каже голова компанії Disney Боб Айгер. - Ми уклали угоду з Беніоффом і Вайссом - наступна стрічка буде їхня".

Ця картина стане однією з трьох частин космічної саги, дати релізу яких були анонсовані минулого тижня. Виходитимуть у грудні кожні 2 роки, починаючи з 2022-го.

Минулого місяця Боб Айгер заявив, що після виходу "Сходження Скайвокера" кінофраншиза "Зоряні війни" візьме паузу. За словами Айгера, кілька нових повнометражних фільмів перебувають на ранніх етапах розроблення, але найближчим часом всесвіт саги розвиватимуть у серіалах на стрімінговому сервісі Disney+. Запуск платформи в США відбудеться 12 листопада.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Disney оголосила дати прем'єр найочікуваніших блокбастерів

2007 року Девід Беніофф і Ден Вайсс почали роботу над фентезі-серіалом "Гра престолів" на основі циклу романів "Пісня льоду й полум'я" Джорджа Мартіна. Перший сезон вийшов на американському телеканалі HBO 2011 року. Восьмий, останній сезон шоу завершиться 19 травня. Беніофф і Вайсс написали сценарії до 51 із 73 епізодів серіалу. Були режисерами 3 серій, зокрема й фінальної.

Девід Беніофф також є сценаристом фільмів "Троя", "Люди Ікс: Росомаха", "Брати".

Зараз ви читаєте новину «Творці "Гри престолів" знімуть нові "Зоряні війни"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі