пʼятниця, 12 липня 2013 15:55

Тривають зйомки ключового епізоду до нового фільму Михайла Іллєнка
21

Фото: Фото надані компанією "ВАВІЛОН"

Вже відомий проект художня кінострічка "ТОЛОКА" Михайла Іллєнка продовжує свою знімальну історію на теренах України. Знімальний процес розпочався в лютому 2013 року.

Наразі відомо, що у кінострічці задіяні такі українські актори як Богдан Бенюк, Іванка Іллєнко, Сергій Романюк, Віталій Лінецький, Олег Примогенов, Дмитро Рибалевський, Даулет Абдигапаров,  Раїса Недашківська, Поліна Войневич, Інна Капінос, Борис Георгієвський, Костянтин Корецький, Євгенія Конюх, Вадим Лавренюк, Анастасія Вергелес, Тетяна Єфімова.

Нещодавно, проект ТОЛОКА було презентовано на Національному українському павільйоні кіноринку Канського міжнародного фестивалю та в програмі Works-in-Progress на 48-му міжнародному кінофестивалі у Карлових Варах, третього за світовими рейтингами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Михайло Іллєнко знімає фільм за твором Тараса Шевченка

Режисер-постановник фільму Михайло Іллєнко, доклав чималих зусиль та, завдяки італійській амбасаді в Україні, отримав підтвердження створення музичного саундтреку для фільму всесвітньовідомим композитором. Влад Алессіо - італієць українського походження, який визнається одним з десяти найкращих композиторів в світі зі створення музики для кіно, володар "Золотого глобуса", улюблений композитор таких режисерів  як Бернандо Бертолуччі та Франко Дзеффіреллі. Його діяльність широко висвітлюється світовими ЗМІ та характеризує фільми, для яких він пише музику, як видатні кінопроекти.

З 3 червня триває літня знімальна сесія проекту "Толока", яка включає в себе зйомку ключового епізоду "Переправа на Січ",

Це надзвичайно важливі для фільму кадри, в яких ми заявляємо трьох козаків - героїв вірша Т. Шевченка та стрічки у виконанні відомих акторів Віталія Лінецького, Дмитра Лінартовича та Костянтина Войтенка. Зйомки проходять у фантастично красивій місцевості – селі Стеблів, Корсунь-Шевченківського району Черкаської області, на порогах річки Рось" – коментує знімальний процес Пилип Іллєнко.

Як запевняє режисер картини Михайло Іллєнко: "Це один із найскладніших епізодів у виробництві фільму, адже ми хочемо порадувати глядача дійсно ефектними кадрами шабельних боїв, а також відтворити атмосферу Запорізької Січі".

Зараз ви читаєте новину «Тривають зйомки ключового епізоду до нового фільму Михайла Іллєнка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі