пʼятниця, 01 березня 2013 13:09

Третя серія "Гоббіта" вийде в прокат на п'ять місяців пізніше

Третя серія "Гоббіта" вийде в прокат на п'ять місяців пізніше
Кадр з фільму "Гоббіт". Фото: kinopoisk.ru

Вихід у прокат заключного фільму трилогії Пітера Джексона "Гоббіт" відклали на п'ять місяців. Стрічку "Хоббіт: Туди і назад" ("The Hobbit: There and Back Again") планували випустити на екрани в середині липня 2014 року. Однак тепер з'ясувалося, що фільм вийде в широкий прокат тільки 17 грудня того ж року.

Достеменно не відомо, з якої саме причини компанія Warner Bros відклала прем'єру. Однак якщо б третю частину "Гоббіта" випустили в липні, конкуренцію фільму становив би ще один потенційний блокбастер - стрічка Брайана Сінгера "Люди Ікс: Дні минулого майбутнього" ("X-Men: Days of the Future Past").

Спочатку Пітер Джексон хотів розбити екранізацію книги Толкієна "Гоббіт" на дві частини. Пізніше кінематографіст вирішив зняти трилогію, фільмам якій дали підзаголовки "Неочікувана подорож", "Пустка Смауг" і "Туди та назад". П

ерший фільм трилогії вийшов в прокат в грудні 2012 року (світова прем'єра відбулася в Новій Зеландії, на батьківщині Джексона, 28 листопада). Стрічка "Неочікувана подорож" зуміла заробити в прокаті 980 млн доларів (при цьому її бюджет імовірно склав 180 млн доларів). Другий фільм випустять на екрани в грудні цього року.

Зараз ви читаєте новину «Третя серія "Гоббіта" вийде в прокат на п'ять місяців пізніше ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі