четвер, 25 липня 2013 16:24

"Треба вийти і заспівати так, щоб усі впали на дупу" - Бебешко про конкурсантів "Нової хвилі"

"Треба вийти і заспівати так, щоб усі впали на дупу" - Бебешко про конкурсантів "Нової хвилі"
Конкурсанти "Нової хвилі". Фото: cosmo.com.ua

Gazeta.ua розпитала продюсера Володимира Бебешко про старт міжнародного конкурсу в Юрмалі.

- Що скажете про перший конкурсний день на фестивалі "Нова хвиля"?

- Тут не треба бути спеціалістом і неозброєним оком видно і вухом чути, що шанси в наших виконавців мінімальні. Є фаворити кубинець, в'єтнамець і грузинка. Вони ну явно на три голови вище за всіх. Росію, як завжди тягнуть за вуха. Це очевидно. Бо вони насправді заслабкі. Якщо нічого сьогодні не станеться, то наші можуть посісти 5-6 місця. В трійку вони, на мій погляд, не попадуть.

- Кажуть, що Аркадія журі "засудили", поставивши низькі бали?

- Мені здається йому поставили трішки зависокі оцінки. Він непогано заспівав, але особливої харизматики не було. Нормально заспівав. Діброва гірше виступила, чим Войтюк. Вона перехвилювалася, в неї мало досвіду. То зразу було видно, що вона не є фестивальна співачка. Хоча вона дуже хороша, але треба мати хороший досвід, правильний репертуар підбирати і т.д. Тому цього року, на жаль, Україна буде відкинута.

- Сьогодні Войтюк співатиме із Тіною Кароль, а Діброва із Іваном Дорном. Виступи знаменитих артистів допоможуть врятувати ситуацію?

- О, це може багато чого вирішити. Вони можуть вискочити. Але журі можуть абстрагуватися і дивитися тільки на конкурсантів.

- У 2010 ваша група "Поющіє труси" теж приймала участь в "Новій хвилі" і тоді вони зайняли передостаннє місце.

- Ми знали, що з нашою музикою неможливо зайняти перше місце. Тому наша задача була зайняти саме останнє місце, але вони не впорались із завданням і зайняли передостаннє. Але ми тоді отримали спеціальний приз - кліп і ротацію. А це коштує 50 тис доларів.

- А якщо цього року наші виконавці займуть 15-16-те місце, це може вплинути на їх кар'єру в подальшому?

- Звичайно. Якщо їдеш - треба перемагати. Навіть якщо займаєш третє-четверте місце - це не має ніякого значення. А тих, хто 15-те - взагалі не будуть пам'ятати. Діброву не забудуть, бо вона в хорошій групі. В них клубна група. Вона не з тої опери і не для фестивалю в Юрмалі. Вона самобутня та епатажна співачка і не для фестивалів однозначно.

- А що скажете про Войтюка?

- Він звичайний, хороший і непоганий хлопець. Але він не має чим вразити так, як кубинець. Треба вийти на сцену і заспівати так, щоб всі зразу впали на дупу. Щоб просто не було ніяких сумнівів. Так вчора і сталося.

Зараз ви читаєте новину «"Треба вийти і заспівати так, щоб усі впали на дупу" - Бебешко про конкурсантів "Нової хвилі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі