вівторок, 18 вересня 2012 12:07

Том Хенкс позмагається з Бредом Піттом

Том Хенкс позмагається з Бредом Піттом
Фото: t-hanks.ru

Новий проект Тома Хенкса - екранізація книги Еріка Ларсона "В саду звірів". Хенкс стане продюсером історичної драми про Німеччину часів Третього рfйху і зіграє в ній головну роль, а режисерське крісло займе торішній тріумфатор "Оскара" Мішель Хазанавічус - творець незвичайного німого фільму "Артист". Є ймовірність, що друга головна роль дістанеться Наталі Портман.

Про проект Тома Хенкса стало відомо ще в минулому році, але тільки зараз він вступив у стадію переговорів. Як повідомляє ресурс Deadline, Хенкс зіграє Уїльяма Додда - професора Чиказького університету, який став першим американським послом у фашистській Німеччині. Персонажі Хенкса вже бували у фашистській Німеччині, але не послами США. Дочка його героя в новому фільмі закохується в шефа Гестапо, але тут в Німеччині відбуваються загрозливі зміни. Посол доповідає США про те, що він бачить у країні свого перебування, але США твердо вирішили не вплутуватися у війну і поки дотримуються курсу на співпрацю з Гітлером.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бред Пітт пророкує кінець мільйонним гонорарам у Голлівуді

Universal і Хенкс затіяли проект, який, явно, буде конкурувати з аналогічним по темі фільмом Бреда Пітта. Теж погляд американця на Третій рейх, але, здається, більш мелодраматичний і традиційний, ніж історія про компанію IBM, яка співпрацювала з фашистською Німеччиною. Хенкс і Хазанавічус тільки почали обговорення проекту, і в кожного з них зараз у запуску зовсім інші картини.

Том Хенкс зараз знімається у Пола Грінграсса у фільмі "Капітан Філіпс". Наталі Портман - у другому "Торі". Але от з Мішелем Хазанавічусом поки не зрозуміло. Справа в тому, що він мав намір знімати фільм про Чечню, де головну роль знову, як і в "Артисті", повинна була зіграти його дружина Береніс Бежо. Але проект вже давно не отримує розвитку, тому якщо Хенкс і Universal прямо зараз запропонують режисерові хороші умови, фільм може запуститися дуже скоро і буде готовий раніше, ніж у Бреда Пітта. А швидкість в таких питаннях завжди дуже важлива.

Зараз ви читаєте новину «Том Хенкс позмагається з Бредом Піттом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі