Ексклюзиви
понеділок, 25 травня 2020 11:10

"Точка нуль": вийшов перший фільм ветеранського серіалу про війну на Донбасі

"Точка нуль": вийшов перший фільм ветеранського серіалу про війну на Донбасі
Вийшла перша серія ветеранського серіалу "Точка Нуль". Фото: https://www.facebook.com/zeropoint.ua/

В Україні вийшла перша серія ветеранського серіалу про українсько-російську війну "Точка нуль".

15-хвилинне відео публікували у спеціально створеному профілі на YouTube.

Серіал "Точка нуль" - це реальні історії, які відбулися під час війни на Донбасі. Проєкт створили українські військові, вони ж стали виконавцями головних ролей. Окрім того, практично всі, хто брав участь у створенні серіалу - продюсери, режисери та оператори, - учасники бойових дій.

Перша серія має назву "Холодець". Це історія, розказана Сергієм Лещенком, відомим також як "Сайгон". Автором популярних книг "Грязь" та "Юпак".

"Україна, Донбас, 2015 рік. Молодий недосвідчений військовий журналіст приїжджає на передову. Він сповнений юнацького завзяття і бажання спілкуватися. Але війна зустрічає його так само, як робить це з усіма. Несподівано, різко і жорстко. Прямо з автомобіля, на якому він приїхав, журналіст потрапляє у саму гущу подій", - йдеться в тексті, що супроводжує відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Точка нуль": українські військові створили серіал про Донбас

Серіал знімали на території 169-го навчального центру "Десна".

Через пандемію відклали прем'єру історичної драми "Довбуш" режисера Олеся Саніна. Робота над фільмом призупинилась. Має стати однією з найдорожчих українських стрічок. Очікуваний фінальний бюджет становить приблизно 100 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «"Точка нуль": вийшов перший фільм ветеранського серіалу про війну на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі