середа, 18 листопада 2020 00:45

Тім Бертон рятує кар'єру Джонні Деппа

Тім Бертон рятує кар'єру Джонні Деппа
Режисер Тім Бертон та актор Джонні Депп знайомі 30 років, співпрацювали в 8 фільмах. Бертон може дати Деппу роль на фоні скандалу з ексдружиною актора. Фото: The Things

Американський актор Джонні Депп може знятися у другій частині "Бітлджуса" Тіма Бертона.

Депп залишився без ролей через скандал з ексдружиною Ембер Герд. Суд визнав, що актор бив жінку мінімум 14 разів. Деппа відсторонили від участі в фільмі "Фантастичні звірі та де їх шукати 3". Грав лихого чарівника Геллерта Грін-де-Вальда. Також Disney планує відмовити актору в зйомках шостої частини "Піратів Карибського моря". 17 років втілював образ капітана Джека Горобця.

На думку інсайдера Даніеля Ріхтмана, режисер Тім Бертон хоче допомогти кар'єрі зірки. Знайомі 30 років. Депп зіграв у восьми фільмах режисера. Бертон розробляє продовження комедії 1988-го "Бітлджус", у якій може знятися Депп.

Також у кінці жовтня стало відомо, що Бертон зніме та спродюсує серіал про родину Аддамсів. Як повідомляє Movieweb, користувачі соцмереж запустили хештег, щоб Депп зіграв главу сімейства Гомеса. Публікували його фото з вусами та в смугастих костюмах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заміна Джонні Деппа в "Фантастичних звірях": хто тепер фаворит режисера

Джонні Депп та Ембер Герд одружилися 2015-го. Шлюб тривав 15 місяців, ініціаторкою розлучення стала Ембер. Подробицями особистого життя поділилася з британським таблоїдом The Sun. Деппа назвали "чоловіком, який бив дружину". Актор подав до суду за наклеп та програв.

Зараз ви читаєте новину «Тім Бертон рятує кар'єру Джонні Деппа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі