Ексклюзиви
середа, 11 листопада 2020 11:05

Заміна Джонні Деппа в "Фантастичних звірях": хто тепер фаворит режисера

Після того, як актора Джонні Деппа відсторонили від участі в фільмі "Фантастичні звірі", почалися активні пошуки заміни йому. Данський актор Мадс Міккельсен може зіграти роль Геллерта Грін-де-Вальда у 3-й частині фільму замість Деппа.

Автор: instagram.com/theofficialmads
  Мадс Міккельсен може замінити Джонні Деппа в фільмі "Фантастичні звірі-3"
Мадс Міккельсен може замінити Джонні Деппа в фільмі "Фантастичні звірі-3"

Як повідомляє The Deadline, Міккельсен є фаворитом режисера кінострічки Девіда Йейтса. Актор перебуває на ранній стадії переговорів із Warner Bros. Але студія також розглядає інших кандидатів на роль.

Позбавлений ролі Депп за 1 день зйомок у "Фантастичних звірях" все одно отримає гонорар - $10 млн.

У той же час фанати Деппа вимагають повернути їхнього кумира на роль Грін-де-Вальда в 3-тю частину франшизи "Фантастичні звірі". Відповідну петицію шанувальники розмістили на платформі Change.org.

"Ми хочемо, щоб його повернули. Warner Bros. повинна прислухатися до публіки, інакше ми бойкотуємо фільм", - йдеться в тексті петиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 14 разів лупцював дружину: Джонні Депп програв суд

Прихильники актора вважають, що рішення суду у справі Деппа проти британського таблоїду The Sun - несправедливе. Вони впевнені, що Warner Bros. не повинна була через це позбавляти його ролі.

Прем'єра фільму "Фантастичні звірі та де їх шукати 3" за сценарієм Джоан Роулінґ відбудеться 15 липня 2022 року замість запланованої раніше дати в листопаді 2021-го. Студія Warner Bros. попросила Джонні Деппа, який виконував роль антагоніста Геллерта Грін-де-Вальда, покинути франшизу.

Зараз ви читаєте новину «Заміна Джонні Деппа в "Фантастичних звірях": хто тепер фаворит режисера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі