понеділок, 02 листопада 2020 23:46

14 разів лупцював дружину: Джонні Депп програв суд

14 разів лупцював дружину: Джонні Депп програв суд
Позов Джонні Деппа до британського таблоїду The Sun не підтримали Верховним судом Великої Британії. ФОТО: instagram.com/johnnydepp

Голлівудський актор Джонні Депп програв суд у справі про наклеп проти таблоїда The Sun.

В газетній публікації назвали Деппа "людиною, яка била дружину". Видання посилалось на свідчення колишньої дружини актора Ембер Герд. У рішенні суду визнали, що публікація в таблоїді відповідає дійсності.

Крім того, високий суд Лондона відмовився задовольнити позов зірки, який звинуватив газету в наклепі, що зашкодила його репутації.

Влітку суд Великої Британії впродовж 16 днів розглядав справу Деппа, під час якого давали свідчення як він, так і його колишня.

Ембер виступала в суді на стороні The Sun і розповіла про 14 випадків, коли піддавалася фізичному і психологічному насильству з боку чоловіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євген Клопотенко розповів, як йому подарували пожежну машину

Джонні Депп та Ембер Герд одружилися 2015 року. Шлюб тривав 15 місяців, ініціаторкою розлучення стала Ембер. Подробицями особистого життя вона поділилася з британським таблоїдом The Sun. Публікація газети, де стверджувалося, що Депп бив дружину, стала приводом для позову.

Зараз ви читаєте новину «14 разів лупцював дружину: Джонні Депп програв суд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути