Ексклюзиви
понеділок, 27 лютого 2017 18:53

Телефон заважає Максиму стати батьком

Телефон заважає Максиму стати батьком

2 березня відбудеться прем'єра української романтично-фантастичної комедії "Інфоголік" студії "Мамахохотала". Стрічка знята спільно з телеканалом НЛО TV. Режисер картини - Владислав Климчук.

Головний герой фільму - інвест-менеджер Максим. Він інфоголік, який ніколи не випускає з рук телефон. Залежність стає прокляттям, коли всі новини, які він дізнається, починають відбуватися в його житті.

"Мій герой займається пошуком стартапів і передає їх на західний ринок. Він посередник, який дає хорошим людям шанс. Настільки зосереджений на своїй роботі та інтернеті, що не помічає нічого навколо. Його дружина вагітняє і не може це йому сказати. Намагається, але Максим весь час сидить у телефоні. За це отримує прокляття. З того моменту все, що він бачить у новинній стрічці, стає дійсністю", - каже актор Євген Янович. Знімається у ролі головного героя Максима.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми - люди, які залипають у телефоні" - нова українська комедія

Олег Маслюк грає друга головного героя.

"За сюжетом я параноїдальний геній, який хоче придумати свій стартап і розбагатіти. З ним завжди трапляється якась "адська хрінь". Хоча герой добрий та позитивний. Ми знімали верблюда, й всі актори почали з ним фотографуватись, а Янович заснув. Єдиний, в кого фото так і не з'явилось", - каже Олег Маслюк.

"У фільмі немає акценту на політиці. Подача цього гумору не містить пафосу розпіарених акторів, які заполонили телеефіри останніх років. "Квартал" - немов змій Горинич з безліччю голів - встромив кожну зі своїх мордочок в екрани телевізорів. За роки присутності на ТБ ці особи вже набридли. Глядачеві хочеться нових імен, нових жартів, нових облич. На "Інфоголіка" покладаю великі надії", - каже кінокритик Антон Філатов.

Перший трейлер до фільму можна подивитись на сайті Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Телефон заважає Максиму стати батьком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі